Friday, 16 November 2012

Nowadays .

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera (:


Nowadays ,
everything anything ,
semua nya senang .
di hujung jari lah kate ko .
Zaman dah berubah , dunia dah maju .
and tadi ,
ibu beli phone baru .
BB doh .
haaa , tak aci .
susah lah semua nak BB .
takpe , i got new one what :P
then , ibu decided nak bagi kat adik saya her lama-buruk-tua phone tuu .
perghhh , he's only darjah dua okayyy .
lagipun , dia dah ada tab pun .
phewww , nowadays laa katakan .
heh , lantak lah situ .
saya pun dapat something jugak ,
kan ibu :P
haha , sekarang nak suruh korang check-it-out
Nikon D5100 :)
dah usha ? haha .
 it's exactly just like mine .
yeahh , siapa tak gembira wehh .
it's one of my wishlist , baby .
Present From Dearest Lovely Ibu :)
ibu pesan , kalau tak dapat Nine A's ,
jual balik .
wuuhuu , insyaAllah
Nine A's in my hand , amin :)

haa , nowadays .

#To Kak Nazihah , finally I got mine :)

habis sudah kisah saya :')

No comments: