Saturday, 26 May 2012

finally :DD

hello there (:
okehh ini memang KENYATAAN (!)
tak percaya . finally , belog saya sudaaa siap :D
firstly , nak TRIMAS kat aisyahkhai sebabbb beliau yang telah bersusahpayah *ececeh konon MENOLONG saya untuk menyiapkan blog saya yang dah lamaaaa terbengkalai nihh . ramai jugak yang tanyatanya saya , camni :
1. hey kau bila nak buat blog ?
2. bila kau nak siapkan blog?
3. blog kau pe cer ?
4. dah ade progress ke belum ?
and beberapa soalan yang sewaktu dengan nya .

act , dah LAMA SANGAT pendam perasaan nak buat blog nihh . masa tuh memang rase urghhh jugak lah . kawankawan saya pun rase sentap kat saya . *saya nih bukan nye celik it macam mereka :( 
pastu saya pun cari lah masa yang agakagak SUITABLE untuk saya mengotakan katakata saya . dengan bantuan kawan saya tadi tuhh , fuhhh~ alhamdulillah siap gak (:
hmmm lastly , saya nak bagi lahh sikit penghargaan untuk kawan saya tuhhh . nahhhh ....

No comments: