Monday, 31 December 2012

You say good morning when it's midninght.

You gotta believe it.

Semua dah sibuk pasal esok, pasal 2013, pasal buka sekolah. Pastu adalah tweet-tweet merepek macam, Jangan reply mesej makwe lepas pukul 11.59pm. Nanti dia bebel, "Saya text awak tahun lepas, tahun ni baru awak reply.".  Esok mesti ada lawak nih : masuk jamban tahun lepas 2012 , keluar tahun baru 2013 :)  Jangan makan pukul 11.59pm, 31/12/2012. Nanti kau tertelan makanan tahun lepas. Tarikh luput dah habis. *23:59 31st Dec 2012* A: Bila nak mandi ? B: Tahun depan. *1/1/2013* 'Rasa macam baru semalam je 2012'. All copyright from .

 Haha. Apa-apa jee. Well, aku dah packing. Lama dah. Semua sebab keterpaksaan.  Masuk sekolah. Weh tak ready lagi weh. Pagi tadi, aku bangun pastu gelabah cari handphone. Nak tengok tarikh punya pasal. Fuhh, lega ohh. Baru teringat hari nih belum 1 Januari lagi haha. Gila. And aku rajin tau hari nih, I'd done the house chores. Penat jugaklah. Rasa macam amah kena seksa jee. *Padahal tiap-tiap hari pun memang aku jee yang buat. And again baru perasan, kan aku sorang jee anak perempuan dalam family nih hadoiii. Em, esok aku nak buat last post and first post in twenty-thirteen. Esok aku dah enambelas. Lama jugak aku hidup kan, Alhamdulillah.






2 comments:

fardiyah said...

haha..yup2...setuju sangat2 pasal lawak hambr tu..

amni aqilah said...

Haha terbaikkkk (Y)