Monday, 31 December 2012

Goodbye to you my little friends.


The time has come.

So today, le reopen school day. Kena daftar, bayar yuran, angkut barang yang selori tuh masuk dorm, kemas locker. Huhh, situasi yang sama. Nasiblah takde sistem yang "siapa cepat dia dapat". Sebab kadang-kadang kena cop katil and locker awal-awal haha. But now, aku tengah online. Whatta haha. Leklah, ramai lagi yang tengah tidur tuh haha. Ibu malehh nak hantar awal, lagipun cuti kan hari nih. Tak macam tahun lepas, (cehh tahun lepas haha) aku daftar awal gila kot. Pukul sembilan, itu pun aku dah cuba lambat-lambatkan. Sampaikan, orang jaga kaunter tuh pun tak habehh breakfast lagi. Haihh, parent sibukkan. Fahamlahhh. 

Em, twenty-twelve dah pergi sebelas jam yang lalu. Ganbate Amni. Insaflah doo. Diagnostik pun bukan senang, biasiswa kot. Honeymoon, em maybe no more. I'll take your advice, senior. So, this may be my last post till the next. Hailaa, bila lagi ye balik bermalam. Choii, pergi sekolah pun belum dah sibuk tanya balik bermalam. Okaylah, semoga berjumpa lagi kay my honor readers. And lastly, please pray for my success and prosperity and happiness for this year. And and one more thing (haha) do pray for my glory in result recheck PMR okay. Till then, assalamualaikum.

Goodbye HidayahBuddy :)
(Searching for me haha. Fifth from the left. The blue-specky-gelap one. Baru balik hoki LoL)


1 comment:

Cornelia Waldorf said...

TAGGED! COMMENT BNYK BNYK TAU, THANK YOU :)
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html