Wednesday, 27 March 2013

hey there delilah dont worry about the distance


haters, read this for you


Assalamualaikum tak jawab dosa, kalau jawab sayang. *via shezz cinta vlog* cewahhh. Hello guys, lamanya tak update, rindu woii haha. Ekceli i lupalah i ada blog lol jkjk. Hm so far i sihat alhamdulillah, homework? ohh homework sihat sangat, ada dalam bag tuu, dia malu nak keluar, i pun tunggu lah sampai dia dah tak malu dah haha. Meghepekk. So today, this morning *wuhoo* i nak share dengan u'olls about me, yeah about me. Em tadi kan, i sedih tau, sedih sangattt because kawan-kawan i bercerita pasal pmr, heyyy i tak suka tau, tak sukaaaaaaaa. Bukan taknak terima hakikat, tapi hati masih terikat. Haa gituuuu. Terikat dengan kesedihan yang tak pudar di hati. Nak tahu tak, i tahu berita recheck pmr through public phone sekolah. Masa tuu, baru habis exam france. Keluar dewan dengan riang ria plus gementar tahap vaaaa, siapa tak cuak kan. So i called my mom and tuttt tak dapat. Then, i called again and tak dapat jugak. So i called my abang and asked him whether ada dapat surat named me tak. And he said no. So so so i called my mom for third time. Alhamdulillah she answered, so slow slowly i asked her 'bout the result. Anddddd she gave me some intro first, nak tahu? Hm macam nii, I KNOW YOU'VE TRY YOUR BEST, BUT NOT EVERYTHING WE WANT WILL COMES AS WE WISHED. And dont say much, i cried. Haha mesti korang rasa lawak kan aku nangis. Lalala biarlah, time tuu i nangis gila banjir wooo. And i diam jee dengar my mom nasihat. Makin lama i rasa macam sakit hati menyampah geram sedih frust kecewa. So i cut the conversation *kurang ajar kan, sorry Ibu* and went away. Pergi toilet , cuci muka , balik kelas , ambil bag, balik asrama. *padahal belum habis prep* And thanks much to my friends Naz, Akmar, Aisyah for convinced me. Tengkiuu guys, lap u'olls xD Tapi i tak endah pun  even dorang punyalah pujuk i bagai nak rakkk. Sooo, eh kejappp, lari tajuk pulak, i nak cakap nii, lepas i sedih pasal kawan kawan i sembang pmr tuu, i pun jengjeng, SWITCH TO CRAZY. Tiba tiba jee. I gila sangat, happening tetiba. Maybe nak sedapkan hati kan kan. So here a special thanks to you guys who cheered me up, Farah Khairil, Raffiq Aidrus, Amir Isq, Ammar A, Naz R, Hazim Wafiy, Faris R, Aqif, Norman, Afiqah Nenek, Zulhusni, and so much moreeeee. Arigato guys xD And so i've fun tonight :>



introducing my new pal, faghaaaa comel macam saya :]


p/s: kadang kadang kita sibuk sangat mencari attention orang lain and sedih bila dia tak perasan pun, tapiiii pernah tak kita toleh sekeliling and lihat betapa ramai rupanya orang yang memberi perhatian dan perasan terhadap kita. So, bersyukurlah, together say ALHAMDULILLAH :>


No comments: