Tuesday, 10 July 2012

unexpected =='

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

hmm , right now im currently kat rumah .
*tengah goyang kaki , hahah :P*
nothing to do .
exactly , korang akan wondering why saya balik lagi .
okayyy , 
let me explain it .
masa hari sabtu lepas , my school ada alumni .
then , my parents attended the dinner lahh .
that time , they asked me either i wanna go home or not .
masa tuhh , memang RAGU RAGU !
*petang before dinner tuhh , saya ada beberapa bancian pasal decision tuhh*
bengong =='
tak tahu nak balik ke tak .
but , ada lahh beberapa reasons nya .
so , bila malam tuhh , 
parents saya tanya lagi ,
masa tuhh , saya terus decide nak balik cause saya SAKIT KEPALA SANGAT .
tak tertanggung dahhh ~
seriously .
so , sampai jee rumah , saya suruh PUAN IBU picitkan kepala .
*first time wokkk*
the next morning , saya DEMAM !
so , my parents took me to the clinic lah .
saya dapat m/c .
*yeay*
masa hari isnin , ingatkan dah boleh balik asrama .
but then , saya kena allergic .
haiyooooooooooooooooooooo ~
saya pergi clinic again and doctor bagi ubat plus tambah m/c saya .
*homaigad*
so thats the reasons why im here .

# saya tunggu kawan-2 saya call , tapi takde punnnnn . hmm nvm lah , mereka sibuk lah tu .



habis sudah kisah saya :')

No comments: